Välkommen till oss på Revitaliskliniken      

 

 

NBE1000

 

Revolutionerande behandlingar som ger synligt resultat från första behandlingen

 

Konceptet är unikt och metoden har utvecklats för medicinska skönhetsbehandlingar. NBE1000 kan användas på hela kroppen och känns som en massage med varma stenar. Genom den hudföryngring som skapas får man fantastiska resultat mot rynkor, slapp hud, acne, celluliter, bristningar och ärr. NBE1000 anvöänds även för fettreducering och effekten är oftast omedelbar.

 

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar!

 

NBE1000 är ett mycket exklusivt, elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Fördelarna med att använda denna elektromagnetiska teknik framför andra är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med huden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och upplevs som behaglig och ljuvligt avslappnande.

 

Behandlingsområden:

 

Ansiktet

*  Hudföryngring och lyft

*  Rynkor och slapp hud

*  Rosacea och ytliga blodkärl

*  Mörka ringar och påsar under ögonen

*  Pigmentfläckar

 

Kroppen

*  Dubbelhaka

*  Celluliter och fettreducering

*  Bröstlyft

*  Slapp hud, t.ex. armar, mage, ben

*  Strier, bristningar och ärr

*  Ytliga kärl och blåmärken

 

Effektiv och säker metod

 

Behandling med NBE1000 sker med mycket hör säkerhet och risker för behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

 

 

 

REVITALIS KLINIKEN, Oxenstiernsgatan 33, Stockholm
08-667 07 25, info@revitaliskliniken.se

 

 

 

Kontakta oss

 

Hos oss på revitaliskliniken är du huvudperson. Vi lyssnar noga på vad du säger för att förstå dina behov. Våra metoder och behandlingar är effektiva och behagliga. Vår specialitet är att kombinera olika behandlingar för att nå maximala resultat.

Kontakta oss gärna för en konsultation.

 

08-667 07 25