Välkommen till oss på Revitaliskliniken      

 

 

Rehatron-alpha

 

Friska celler betyder allt för hälsan!

Pulserande elektromagnetiska fält är vår tids modernaste metod att återuppbygga kroppens energier på ett naturligt sätt. Påverkan sker på cellnivå och ingen annan medicinsk teknik gör samma slags nytta. Behandlingen påverkar de djupaste orsakerna till energibrist, sjukdomar, sömnproblem, stress och smärta.

 

Rehatron gör att kroppen återfår sin naturliga förmåga att hålla sig frisk och att förebygga och läka sjukdomar. Denna medicinska teknik är också ett utmärkt komplement till annan sjuk- och friskvård.

 

Smärtfri behandling utan biverkningar

Den medicin-tekniska utrustningen Rehatron-alpha gör det möjligt att snabbt reparera och återuppbygga kroppens energier på ett naturligt sätt.

 

Rehatron-alpha bidrar till en bättre cellfunktion. Härigenom påverkas blodcirkulation, syreupptagning och ämnesomsättning på ett gynnsamt sätt. Till följd av detta höjs förmågan till självläkning, immunförsvaret stärks och allmäntillståndet  förbättras.

 

Behandlingen sker med ultrasnabba elektromagnetiska pulser och är både effektiv och smärtfri samt har positiva effekter vid praktiskt taget varje  sjukdomsbild. Men behandlingen gäller inte bara sjukdomar och deras symtom – den som är frisk kan vilja bli friskare och mer vital.

 

Resultat och långvarig effekt

Behandling med Rehatron-alpha används med framgång på kliniker framför allt i Tyskland. Det finns en omfattande dokumentation gällande olika sjukdomstillstånd. I Sverige har utrustningen funnits sedan 2003.

 

 

Ring oss gärna för gratis konsultation!

 

REVITALIS KLINIKEN, Oxenstiernsgatan 33, Stockholm
08-667 07 25, info@revitaliskliniken.se

 

 

 

 

Kontakta oss

 

Hos oss på revitaliskliniken är du huvudperson. Vi lyssnar noga på vad du säger för att förstå dina behov. Våra metoder och behandlingar är effektiva och behagliga. Vår specialitet är att kombinera olika behandlingar för att nå maximala resultat.

Kontakta oss gärna för en konsultation.

 

08-667 07 25